• 30/11/2018 - 02/12/2018

Julmarknad i Lübeck

Pris: 2995 kr Buss och färjor t/r, 2 nätter på hotell, frukost

Följ med på en underbar juldröm i nordens största julstad. Det kommer bjudas på magnifika ljussken, julstjärnor och dekorerade julgranar som tillsammans utgör en fantastisk atmosfär. Det kommer finnas gott om trevliga restauranger, museer och utställningar.

Vi kommer att bo på Viva hotell by Vier Jahreszeiten.

Viktig information: Ta med internationellt körkort eller pass.

Mer information

Dag 1: Vi rullar från Gimo Ca 5.40 via Alunda och sedan till Uppsala. Vi kommer ta ett snabbt stopp i Nyköpingsbro för en fika med kaffe och macka som vi bjuder på. Sen rullar bussen vidare mot Ljungby där vi stannar på Lagaland där det serveras lunch. När vi är mätta och belåtna så rullar vi vidare mot Öresundsbron och vidare mot Tyskland och Lübeck.
Dag 2: Dagen börjar med en härlig hotellfrukost sen efter det så samlas vi vid bussen för att bege oss på shoppingtur till Citymarkt (för information om hur mycket man får handla kolla under fliken som heter viktig information). När vi är klara där så rullar bussen tillbaka till hotellet där det sedan blir fritt där man antingen kan gå på julmarknaden eller bara relaxa.
Dag 3: Dax för hemfärd. Bussen rullar från hotellet kl 7.45. Därefter så kör vi via Öresundsbron upp till Ljungby för en lunch och lite bensträckare.

Avresedatum och tider

    • Öregrund Sven Perssonhallen 05:00
    • Östhammar Pålkällan 05:20
    • Gimo Vårdcentral 05:40
    • Alunda Bhlp 05:55
    • Uppsala Willys Hjalmarbrantingsgatan 06:25