Företaget

Vilka är vi?

I dag är vi ett familjeföretag som jobbat i bussbranschen i snart 60 år. Företaget har nu varit i familjen Erikssons ägo i två generationer. Det vi riktar in oss på är att skräddarsy gruppresor i form av t.ex. skidresor, konferensresor, teaterresor, konsertresor,skolresor, kryssningsresor, företagsresor m.m.

Vi ombesörjer då allt färdrutt, biljettbokning, lunchstopp och övernattningsmöjligheter. Vårt motto är att utföra era önskemål till ett förmånligt pris.

Vad har skett fram till idag?

Den första augusti 1963 köptes Gimo Bussresor av familjen Eriksson, då nyinflyttade i Gimo. Vagnparken bestod då av en Ford Transit och en Volvosugga.

Företaget i sig har mer än 100-åriga anor och startade med häst och vagn skjuts. Då moderna medel dök upp på marknaden bytte man upp sig till en lastbil med parksoffor på flaket. En presenning utgjorde tak och skyddade passagerarna mot väder och vind.

Sedan familjen Eriksson tog över har mycket skett och idag är våran vagnpark toppmodern. Vi har även skaffat oss flertalet pålitliga samarbetspartners, som t.ex. Eckerölinjen,Skiers Tours och Sandvik, Swedbank m.fl. Gimo bussresor har också under en längre tidsperiod kört utlandsresor i samarbete med Nord och Sydresor, Numera tar vi er även till Brynäs IF:s hemma matcher.

Vi riktar in oss på är att skräddarsy gruppresor i form av t.ex. skidresor, konferensresor, teaterresor, konsertresor, skolresor, kryssningsresor, företagsresor m.m. Vi ombesörjer då allt färdrutt, biljettbokning, lunchstopp och övernattningsmöjligheter. Vårt motto är att utföra era önskemål till ett förmånligt pris.

Vår vagnpark är bekväm och toppmodern, alla våra bussar är försedda med bälten samt dvd-spelare och vi har även tillgång till Internet och alkolås.